Over ons

Na een lange periode (1989 – 1995) bij een geluidsbedrijf uit Haarlem te hebben gewerkt als geluidstechnicus heeft Robin Verhage besloten om in 1996 voor zichzelf te beginnen met zijn eigen bedrijf in geluidstechniek, genaamd Verhage Geluidstechniek.
Met producties als Laura Fygi, Mrs. Einstein (Vuile Huichelaar), Motownhead en de Koninklijke Luchtmacht binnen zijn klantenbestand is het bedrijf gegroeid tot een professioneel en Europees bekend staand bedrijf.
Verhage Geluidstechniek specialiseert zich in openlucht evenementen, theaterproducties en conferenties, waarin het qua techniek met zijn tijd meegaat door te investeren in alle nieuwe geavanceerde producten.
Zo zijn wielerrondes, watersportdagen, marathons, theatertournees (nationaal maar ook internationaal), muziek- en Jazzfestivals evenementen die iedere keer met veel zorg, inzet en vakkundigheid op de juiste manier worden verzorgd.
Door de herkenbaarheid en doorzettingsvermogen van Robin Verhage bouwt Verhage Geluidstechniek een vertrouwensband met de klant en maakt dat het klantenbestand groeit en goed behouden blijft.